FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Publicatie in de kijker: Wegwijs in de uitvoering van overheidsopdrachten (editie 2019)

Op zoek naar een actueel commentaarwerk met een artikelsgewijze benadering van de AUR 2017? De fonkelnieuwe editie 2019 van Wegwijs in de uitvoering van overheidsopdrachten behoudt de vertrouwde gebruiksvriendelijke format van de eerdere edities en biedt opnieuw een volledig overzicht van de actuele bepalingen – oud en nieuw – met bijzondere aandacht voor de passages die wijzigden en/of voor interpretatie vatbaar zijn. Commentaren en voetnoten bieden de nodige houvast waar de lezing van het gewijzigde koninklijk besluit op zich niet volstaat en ook de verbanden tussen de bepalingen werden met zorg in kaart gebracht.

Het geheel werd vervolledigd met een tabel met alle wijzigingen in het AUR 2017 op een rijtje en ook de belangrijkste definities werden mee in bijlage opgenomen. Kortom, een onmisbare gids voor al wie in de praktijk met overheidsopdrachten in de klassieke sectoren bezig is. 

Meer info en/of bestellen via de webshop van Uitgeverij Vanden Broele. Voor FinConnect-abonnees (module overheidsopdrachten) staat het e-book mee in het rijtje beschikbare publicaties, met alle voordelen van digitale consultatie.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...