FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Subsidies in de kijker: december 2020

ESF-ambassadeur Kunlabora met Povigo

Op 20 november werden drie ESF-ambassadeurs verkozen met als kers op de taart een subsidie om hun project kenbaar te maken en verder te verspreiden. Wij konden Kris Aerts en Tom Coremans van Kunlabora strikken om hen te interviewen over hun winnende project Povigo, wat staat voor ‘empowerment’ in Esperanto.

35 miljoen euro voor “Gemeente zonder gemeentehuis”

De coronacrisis zorgt voor een versnelling op vlak van digitalisering, ook bij de lokale besturen. Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers droomt van een gemeente zonder gemeentehuis en maakt daar 35 miljoen euro voor vrij. Dat zei hij op een webinar van de Vlaamse ICT Organisatie.

Subsidies voor veilige schoolroutes komen eraan!

Vanuit het kabinet van minister Lydia Peeters zit er een beslissing aan te komen voor subsidies voor veilige schoolroutes. Uit contacten met het kabinet blijkt dat er een positieve evaluatie is op basis van de gevoerde studies.

GRATIS WEBINAR 11/02/2021!

In dit webinar geven we een overzicht van de Europese programma's die er in de nieuwe subsidieperiode zitten aan te komen. We lichten al een tip van de sluier zodat u meteen mee bent met wat er op Europees vlak te gebeuren staat. Mis dit gratis webinar niet en schrijf u hier in: 'Vooruitblik naar de nieuwe Europese subsidieperiode'.

Volg alle subsidienieuwtjes via subsidiemanager.be of volg onze LinkedIn-pagina van Subsidiemanager.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...