FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Opleiding in de kijker: Overheidsopdrachten (tweedaagse basisopleiding)

Openbare besturen besteden omvangrijke budgetten aan overheidsopdrachten. Door hun belang hebben ze een grote impact op de hele organisatie van de lokale administraties. Het is belangrijk dat iedereen minstens weet waar het bij overheidsopdrachten om draait.

De regelgeving praktisch bekeken

En ja, het is een complexe regelgeving, maar tijdens deze basisopleiding maakt u op een “luchtige” wijze kennis met de essentiële begrippen, procedures, … Kortom, de perfecte kennismaking met de theorie, doorspekt met praktische voorbeelden.

Leer meedenken in het proces van overheidsopdrachten

Om voldoende tijd te besteden aan de diverse topics wordt de basisopleiding gespreid over twee dagen. Zo krijgt u de kans om een complete basiskennis inzake overheidsopdrachten te vergaren en helemaal mee te zijn met de vigerende wetgeving.

Hebt u al meer ervaring met deze materie? Dan vormt deze opleiding de ideale opfrissing in het kader van de nieuwe regelgeving.

Ideaal als introductie of opfrissing

Deze opleiding is ideaal voor professionals die geen of weinig achtergrondkennis hebben inzake overheidsopdrachten. Ook voor professionals mét achtergrondkennis is deze opleiding een aanrader als zij hun kennis willen opfrissen en mee willen zijn met de meest recente evoluties.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...