FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Uw redactie op pad

Leren over leren

Bij Vanden Broele willen we voorloper zijn en blijven op het vlak van kennis overdragen. Dit doen we onder andere via FinConnect, ons online kennisplatform, via opleidingen en via e-learnings. Zo kan u de kennis verwerken op een manier die best bij uw persoon aansluit. 

Ook wij blijven bijleren over hoe we die kennis op de beste manier naar u kunnen overbrengen. Zo volgden wij op maandag 17 april een inspiratiesessie bij Flowsparks over e-learnings waar onze rugzak werd gevuld met inspirerende tools en cases. Die zullen wij nu vol enthousiasme toepassen bij het ontwikkelen en onderhouden van onze nieuwe en bestaande e-learnings.

Zo kent u misschien "Wegwijs in overheidsopdrachten", een online en interactieve cursus die iedere medewerker snel, efficiënt en voordelig kan volgen om zo de nodige basiskennis te verwerven of op te frissen. Met dit abonnement krijgt iedereen in uw bestuur de mogelijkheid om zich op eigen tempo in de materie overheidsopdrachten in te werken.

Meer info

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...