Referenties

Gebruikt u FinConnect? En wilt u uw ervaringen graag delen met andere Vlaamse lokale besturen? Contacteer ons dan via info@finconnect.be.

Bekijk de pakketten

Gevestigde waarde

De Groene Reeks is al vele jaren een gevestigde waarde in alle Vlaamse steden en gemeenten. Dankzij hun sterke eigenschappen zijn de uitgaven van deze boekenreeks alomtegenwoordig in de boekenkasten van de financiële diensten en van de financieel directeurs.

Een grote praktische toepasbaarheid: de hoofdeigenschap van de vertrouwde boekenreeks komt eveneens terug in de vele opleidingen omtrent financieel management ... en voortaan ook in FinConnect.

Benieuwd naar wat andere besturen van FinConnect denken? Wij brengen u in contact met collega's die FinConnect al gebruiken en die hun ervaringen graag met u delen.

Contacteer ons

info@finconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Het totaalplaatje

U zoekt een compleet kennis- en informatieaanbod omtrent financieel management?
 

Groene Reeks

Dankzij hun praktische toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de boekenkasten van de gemeentelijke financiële diensten. Ook voor de financieel directeurs vormen ze al jaren onmisbaar leesvoer. 

Opleidingen

Praktijkgerichte basisopleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van het lokale financiële management. Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

FinConnect

FinConnect bevat alle noodzakelijke informatie voor de financiële diensten van de gemeenten, in combinatie met de meest recente en innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Op maat van uw dienst kunt u niet alleen kiezen voor een all-inpakket, maar ook voor: