FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

De tweede reeks "Skills voor de financiële dienst" start vanaf 4 februari 2020!

Sinds de invoering van de beleids- en beheerscyclus is de financiële dienst een steeds sterkere (ondersteunende) rol gaan spelen bij lokale besturen. Om die rol ten volle waar te maken moet de dienst op een hoog niveau kunnen presteren. Als medewerker van de financiële dienst krijgt u diverse taken toegewezen die u vlot moet kunnen afhandelen. Ook inzicht in het bredere plaatje van de organisatie is hierbij belangrijk.

Zeker voor nieuwe medewerkers is het niet altijd eenvoudig om een globaal beeld te krijgen van de plaats van de financiële dienst binnen de organisatie en hoe die dienst door het uitvoeren van haar taken ertoe bijdraagt dat de organisatie haar doelstellingen kan realiseren.

De opleidingscyclus “Skills voor de financiële dienst” biedt een volledig overzicht van de taken die u als medewerker van de financiële dienst moet beheersen en het belang ervan voor de hele organisatie. Alle lesgevers van deze opleiding staan zelf in de praktijk als financieel directeur, zo krijgt u de beste garantie op informatie die praktisch toepasbaar is.

Een unieke kans om (nieuwe) medewerkers onmiddellijk vertrouwd te maken met de plaats en taken van de financiële dienst.

Klik op deze link en schrijf u in!

Meer weten?

 

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...