Contact

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Wenst u van nabij kennis te maken met FinConnect? Wilt u een persoonlijke en gedetailleerde presentatie over de vele mogelijkheden van FinConnect > Financiën, FinConnect > Overheidsopdrachten of FinConnect > Boekhouding & Beheer? Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte op maat van uw bestuur en van uw medewerkers? Contacteer ons via 050 64 28 18 of info@finconnect.be.

Andere vragen?

Bent u uw inloggegevens kwijt of vergeten? Wenst u meer informatie over uw FinConnect-abonnement? Hebt u een vraag omtrent een factuur? Hebt u een opmerking maar weet u niet precies wie hierover aan te spreken? Dan kunt u eveneens steeds terecht op 050 64 28 18 of info@finconnect.be.

Suggesties of tips?

FinConnect is een online werkinstrument voor en door de gebruikers. Hun feedback en hun input is dan ook primordiaal voor de technische ontwikkeling en de inhoudelijke verrijking van het platform. Hebt u opmerkingen of suggesties omtrent de inhoud of de functionaliteiten van FinConnect? Neem dan gerust contact op met ons redactionele team:

Steven Houbrechts
Uitgever
Contacteer Steven
Rafaël Adriaen
Redacteur
Contacteer Rafaël

Contacteer ons

info@finconnect.be +32 50 64 28 18

iedere werkdag tussen
9.00 u. - 12.00 u. &
13.30 u. - 17.00 u.

Ons adres

Stationslaan 23, 8000 Brugge Stationslaan 23 8000 Brugge map

Het totaalplaatje

U zoekt een compleet kennis- en informatieaanbod omtrent financieel management?
 

Groene Reeks

Dankzij hun praktische toepasbaarheid en gebruiksvriendelijkheid zijn de naslagwerken van deze boekenreeks niet meer weg te denken uit de dagelijkse werking van de gemeentelijke financiële diensten. U kunt ze allemaal raadplegen in FinConnect. Liever (ook) een gedrukte editie?

Ontdek de beschikbare titels op www.vandenbroele.be

Opleidingen & E-learning

Praktijkgerichte basisopleidingen bieden nieuwe medewerkers een leerrijke kennismaking tot alle facetten van het lokale financiële management.

Diepgravende studiedagen laten de ervaren collega's dan weer toe hun kennis efficiënt bij te schaven.

Innovatieve e-learningmogelijkheden stellen iedereen in staat om kennis te verwerven waar, wanneer en hoe vaak dan ook.

FinConnect

FinConnect bevat alle noodzakelijke informatie voor de financiële diensten van de gemeenten, in combinatie met de meest recente en innovatieve mogelijkheden om hier toegang toe te krijgen. Op maat van uw dienst kunt u niet alleen kiezen voor een all-inpakket, maar ook voor: