FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Van harte gegund ! Kleine gids voor overheidsopdrachten

Wordt u ook regelmatig geconfronteerd met vragen over de toepassing van de wetgeving overheidsodprachten, zonder dat u deze in detail moet kennen? En wilt u best uw mening geven, maar ziet u het niet zitten om de wettekst of een dik boek hierover te doorworstelen?

Dan is de kleine gids voor overheidsopdrachten uw ideale bron van informatie! Het boekje Van harte gegund! Kleine gids voor overheidsopdrachtenvat immers de essentie op een aangename manier voor u samen.

Zonder zich te verliezen in een overdaad aan randinformatie schotelen de auteurs u in een bestek van 111 pagina’s de kern van de zaak voor: de bijgestuurde wetgeving overheidsopdrachten die op 30 juni 2017 in werking trad. Daarbij belichten zij drie grote delen:

  • De basiselementen van een overheidsopdracht
  • De voorbereiding in een plaatsingsprocedure
  • De gunning en uitvoering van een overheidsopdracht

Door de hoofdstukken heen signaleren de auteurs ook de evoluties op basis van de rechtspraak van het Europese Hof van Justitie. Maar vooral: zij nemen de nieuwe Europese drempelbedragen van toepassing sinds 1 januari 2018 mee op, zodat u over alle actuele informatie beschikt.

Kortom, de ideale introductie voor al wie zijn of haar eerste stappen in de wereld van overheidsopdrachten zet of wie graag goed geïnformeerd is zonder de klare kijk te verliezen door een overvloed aan details.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marc De Caster, Jo Briers, Christophe Dubois & Patrick Thiel 
ISBN 978 90 4961 676 2 - Vastbladig (2018) - 111 blz. 
€ 35/ex. (1-4 ex.) | € 29/ex. (vanaf 5 ex.)

Meer info op de website van Uitgeverij Vanden Broele.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...