FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Publicatie in de kijker: Lokale belastingen op economische activiteiten – klein modellenboek met grote inspiratie

2019 is voor lokale besturen een jaar vol verandering en dat geldt ook voor hun belastingen: enerzijds zijn er de veranderingen ingevolge de inwerkingtreding van het Decreet lokaal bestuur, anderzijds de hernieuwde focus van de bewindsploegen die traditioneel hun belastingreglementen bij het aanbreken van de nieuwe legislatuur ten gronde herbekijken.

Voor de belastingen op economische activiteiten beweegt er verder ook nog één en ander op het vlak van rechtspraak. Sarah De Braekeleer en Joris Matthys zorgden om al deze redenen voor een volledig actuele gids op maat waarmee u met een gerust gemoed tot een evenwichtig en juridisch correct belastingreglement voor economische activiteiten komt.

Meer info vindt u op de website van Uitgeverij Vanden Broele. FinConnect-abonnees (all-in of module financiën) kunnen de publicatie binnenkort online consulteren zonder meerkost.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...