FinConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

EXCLUSIEF OP FINCONNECT - btw en onroerende verhuur

Btw-specialist en auteur van het boek “Btw en overheid” Peter Raes van het VAT-house schreef exclusief voor FinConnect een handige gids over btw en onroerende verhuur vanuit het standpunt van lokale besturen. Deze publicatie verscheen op 30 augustus 2019 op FinConnect en zal niet in gedrukte vorm verschijnen.

In 7 hoofdstukken doet Peter Raes de materie uit de doeken. Hij staat op de eerste plaats stil bij de wettelijke bepalingen tot 1 januari 2019 om nadien het standpunt van de administratie toe te lichten en stil te staan bij de bijkomende handelingen bij onroerende verhuur. Vervolgens richt hij zijn blik op diensten- en bedrijvencentra en het verlenen van al dan niet exclusieve rechten op het recht een beroepswerkzaamheid uit te oefenen.

Verder staat hij uitvoerig stil bij de onroerende financieringshuur en, uiteraard, de gewijzigde bepalingen vanaf 2019. De Circulaire 2019-C-25 wordt als bijlage bij de publicatie opgenomen zodat u in één overzichtelijke tekst alle informatie rond onroerende verhuur bij de hand heeft.

Abonnees van FinConnect kunnen het boek hier raadplegen.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...